Uporabniška orodja

Orodja spletišča


sistemske_zahteve

Primerjava izbranih različic

Prikazane so razlike med izbrano in trenutno različico strani.

Poveži s tem pogledom primerjave.

Both sides previous revision Prejšnja revizija
sistemske_zahteve [2018/12/29 16:11]
admin
sistemske_zahteve [2018/12/29 16:30] (Trenutna)
admin
Vrstica 6: Vrstica 6:
   * MySQL strežnik - Potrebujete ga za shranjevanje podatkov o računalnikih v podatkovni bazi.   * MySQL strežnik - Potrebujete ga za shranjevanje podatkov o računalnikih v podatkovni bazi.
   * Operacijski sistem Windows - Aplikacija je narejena za Windows računalnike.   * Operacijski sistem Windows - Aplikacija je narejena za Windows računalnike.
-  * Povezavo na notranje omrežje in čim hitrejšo in boljšo omrežno infrastrukturo - Ob večjem številu računalnikov,​ se lahko zgodi manjša upočasnitev omrežja+  * Povezavo na notranje omrežje in čim hitrejšo in boljšo omrežno infrastrukturo - Ob večjem številu računalnikov,​ se lahko zgodi manjša upočasnitev omrežja.
   * Zelo proporočljiva uporaba domene - Pogojno lahko uporabite tudi notranji IP naslov, vendar se lahko zgodi, da CCC ne bo uspel komunicirati s podatkovno bazo.   * Zelo proporočljiva uporaba domene - Pogojno lahko uporabite tudi notranji IP naslov, vendar se lahko zgodi, da CCC ne bo uspel komunicirati s podatkovno bazo.
  
 Uporabniški del: Uporabniški del:
  
-  * Operacijski sistem Windows - Apikacija je namenjena ​iuključno operacijskemu sistemu Windows.+  * Operacijski sistem Windows - Apikacija je namenjena ​izključno operacijskemu sistemu Windows.
   * .NET 4.5 - Podpira vse verzije operacijskega sistema Windows, na katere se lahko namesti ta verzija .NET Frameworka.   * .NET 4.5 - Podpira vse verzije operacijskega sistema Windows, na katere se lahko namesti ta verzija .NET Frameworka.
  
sistemske_zahteve.txt · Zadnja sprememba: 2018/12/29 16:30 uporabnika admin