Uporabniška orodja

Orodja spletišča


ccc

Primerjava izbranih različic

Prikazane so razlike med izbrano in trenutno različico strani.

Poveži s tem pogledom primerjave.

Both sides previous revision Prejšnja revizija
ccc [2018/12/27 23:27]
admin
ccc [2019/01/19 20:07] (Trenutna)
admin
Vrstica 3: Vrstica 3:
 CCC je aplikacija, nameščena na uporabnikovem računalniku. Trenutno je v obliki[[wp>​Windows_Forms|Windows Forms]], vendar se bo kmalu posodobila v [[wp>​Windows_service|Windows service]]. Aplikacija se lahko samodejno zažene ob zagonu računalnika oz. ob prijavi uporabnika. CCC je aplikacija, nameščena na uporabnikovem računalniku. Trenutno je v obliki[[wp>​Windows_Forms|Windows Forms]], vendar se bo kmalu posodobila v [[wp>​Windows_service|Windows service]]. Aplikacija se lahko samodejno zažene ob zagonu računalnika oz. ob prijavi uporabnika.
  
-Pomembna lastnost aplikacije je predvsem ta, da ne potrebuje administrativnih privilegijev,​ ne za namestitev in ne za izvajajnje. Kar pomeni, da je še manj možnosti, da bi uporabnik opazil ali celo dobil obvestilo, če dovoli zaganjanje aplikcije ([[wp>​User_Account_Control|UAC]]).+Pomembna lastnost aplikacije je predvsem ta, da ne potrebuje administrativnih privilegijev,​ ne za namestitev in ne za izvajanje. Kar pomeni, da je še manj možnosti, da bi uporabnik opazil ali celo dobil obvestilo, če dovoli zaganjanje aplikcije ([[wp>​User_Account_Control|UAC]]).
  
 Program pridobi vse potrebne informacije iz spletnega strežnika, in jih razvrsti ter pregleda, kaj mora narediti. Program pridobi vse potrebne informacije iz spletnega strežnika, in jih razvrsti ter pregleda, kaj mora narediti.
  
  
ccc.txt · Zadnja sprememba: 2019/01/19 20:07 uporabnika admin